Att köra igång

Klockan är snart tio och jag tänker hoppa i säng med lite att läsa, mys! Idag tog jag mig äntligen ned till gymmet och jösses vilken pers. Då jag satt vid roddmaskinen och flåsade till jag ville spy så springer en "granne" till mig som en iller på löpbandet km efter km, gissar att han redan var uppe i milen då jag stegade in i gymmet. - Alltid lika impad av honom! Men skam den som ger sig, jag orkade i höstas så då skall jag även orka denna lilla vår! Jag lunchade med svenska Henrik och laddade då upp med en laxpasta och en halv liten form med potatisgratäng med bacon- helt rätt va mapa? ;)

Fick igår ett trevligt mail av gulliga Kenza som bodde här i Shanghai i höstas, hon hoppades att allt var bra med mig och June. June? Jon såklart! Inser att jag kanske borde ha bokstaverat namnet för henne någon gång. ;) Hur som är Kenza galet saknad här i Shanghai och jag funderar skarpt på att besöka henne i Paris någon gång i framtiden. (Jon, hur låter Disneyland? ;) )

Annars, skolan kör på i megahastighet och jag skriver till pennorna tar slut och min lilla arm värker, men det är så kul! Nya klassen har humor, är en mix av flera länder och som grädde på moset har jag ju svenska Henrik i klassen och imorgon börjar en av de roligaste tjejerna från tidigare klassen i min, hoppas det forstätter såhär. :)

Dagens roligaste besked kom från nedanstånde kvinna. Tova anländer till Shanghai även hon i mars, lite efter L och S men före Jon. Förhoppningsvis får hon med sig Ääääälin också! Jag har inte sett denna dansande kvinna på ett bra tag, extra roligt att vi får ses i SH!


Här 2 glada studenter ca 30 minuter innan vi steg av utanför Auschwitz 
i Polen. Att åka på studentresa till Krakow och få se delar av bland det
värsta som har hänt i världen låter inte som det roligaste. - Det är/var det
inte heller, men ta mig tusan så förbannat viktigt att se och kunna föra
vidare.