Hej tjej

ÖÖÖH. Jag är så oerhört seg, oinsatt, och tankspridd just nu. Att sitta med en text på sammanlagt 12 sidor (blandad kinesiska, engelska och svenska- tack och lov att jag endast skall korrigera den svenska biten) och dessutom ha en lika lång kvar är inte helt perfekt planering. Jag får nog sitta uppe hela natten fram till att jag och Sofie sticker imon. Japp, imon, då är det dags för starten på resan och alla mina manliga vänner i stan har skrämt upp mig till tusen så jag nu är rätt panikad över att åka. Jippie. Jag vet dock att dem endast gör det för att dem är snälla.

Annars? Har spenderat dagen med att fixa bussbiljett tillsammans med Sofie och under kvällen gjorde jag ett snabbt besök i Henriks och Gustavos nya lägenhet. Så mysig! Sedan har jag hunnit provpacka nya ryggan och även hunnit fundera på hur den kan bli så nedrans jäkla full direkt, packa ur och börja om igen alltså..

Och nu, nu sitter jag här och skriver om en arkeologisk upptäckt sen Liao- och Jindynastierna, måste faktiskt erkänna att det är intressant om än långt ifrån min vetskap. Jag vill därefter hinna tömma mailkorgen så den är tom innan jag sticker, samt hinna Skypa med halva Sverige. Tror det kommer gå alldeles toppenbra :P ;)

Hörs då jag plöjt igenom alla sidor, gissar på om typ ett år ;)

Kram, Jenn